Україна і світ

З середини й до кінця весни будуть вирішальні бої – Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україну з середини й до кінця весни очікують вирішальні бої. Це стане переломним моментом у війні.

Про це він сказав в інтерв’ю Forbes.

Буданов також розповів, що якщо накласти футбольну аналогію на рік великої війни, зараз йде 70-та хвилина матчу і рахунок 1:1.

Зараз дивляться

При цьому він додає, що вихід на кордони 1991 року може не означати завершення війни.

– Можна перевести війну в абсолютно інший формат, можна перейти до постійної оборонної операції. Гарний приклад – Ізраїль, який живе постійно в стані війни, проводить оборонну операцію по своїх кордонах. Вірогідніше за все, це приведе нас до вирішення внутрішніх проблем на окупованих територіях, які були раніше окуповані, це величезний блок питань, – наголосив розвідник.

Очільник ГУР також додав, що після виходу на кордони 1991 року необхідно буде створити зону безпеки навколо кордону.  На його думку, це має бути демілітаризована зона, без жодних озброєнь, з нормальним контролем. Це потрібно для того, щоб ми завжди мали час на реагування.

Раніше керівник військової розвідки Кирило Буданов заявив в інтерв’ю The Washington Post, що Крим обов’язково повернеться додому і при цьому жодного ядерного удару не буде.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ГУР

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-22 13:06:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин