Україна і світ

З родинами полонених воїнів Королівської бригади зустрілись представники Координаційного штабу

У Координаційному штабі відбулася онлайн-зустріч з родинами бійців 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила. На запитання родичів відповідали представники Координаційного штабу, Збройних Сил України, Служби безпеки України (Об’єднаного центру) та Офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

«Перелік важкопоранених захисників і захисниць, які перебувають у російському полоні, складений на підставі реєстру Національного інформаційного бюро та відомостей Координаційного штабу», — зазначив  представник Офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

За його словами, зустріч, яка відбулася в Туреччині за участі омбудсманів України, Туреччини та росії, була ініційована українською стороною для пошуку ще одного інструменту звільнення важкопоранених військовополонених і цивільних заручників.

Він додав, що ми чекаємо відповідних кроків від російської сторони щодо наших пропозицій, перемовини тривають.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Координаційний штаб не рекомендує надавати персональні дані військовослужбовця недержавним органам. Надана третім особам чи розповсюджена в соцмережах інформація може бути використана шахраями та маніпуляторами, зашкодити звільненню з полону», — наголосив представник штабу.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-02 08:48:10

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин