Україна і світ

З фронту на сцену: Тарас Тополя вперше заспівав із Едом Шираном на сцені

Англійський співак Ед Ширан вперше з’явився на сцені разом із лідером гурту Антитіла Тарасом Тополею. Артисти після виступу розгорнули перед багатотисячною аудиторією жовто-синій прапор.

Зворушливий момент виступу показала координатор платформи United 24 Ярослав Гресь.

Ширан

На сцені благодійного концерту у Варшаві, музиканти разом виконали пісню 2step, яку спільно записали після початку війни. Ширан співав англійською, а Тарас – українською. На захід багато хто прийшов для підтримки України, приносячи з собою прапор нашої країни.

– Я зустрів цей чудовий гурт, коли почалася війна. Сьогодні вони приїхали з України, щоб ми вперше зустрілися наживо та заспівали разом, – заявив Ед.

Навіть на сьомий місяць війни музиканти знову залучають суспільство, і Тарас звернувся до поляків зі сцени.

– Дякую вам щиро, дорогі! Дякую за підтримку – ви йдете з нами пліч-о-пліч. Наше молоде покоління ніколи не забуде цієї підтримки. Обіцяю, ми обов’язково віддячимо. Тримаємося разом! Stay united – stay by Ukraine, – заявив Тополя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Ед Ширан та Антитіла презентували спільну пісню 2step про війну. На початку травня фанати змогли насолодитися роботою музикантів, яка розкрила переживання багатьох українців за умов вторгнення.

Антитела и Эд Ширан
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-27 10:44:53