Україна і світ

З Днем українського добровольця: привітання

Щороку 14 березня відзначається День українського добровольця. Свято було започатковане у 2017 році, щоб гідно вшанувати чоловіків та жінок, які ризикують своїм життям заради Батьківщини.

Дату 14 березня обрали невипадково, адже саме цього дня 2014 року добровольці із Самооборони Майдану прибули на військовий полігон у Нових Петрівцях для формування першого добровольчого батальйону.

Сьогодні варто привітати всіх, хто вирішив добровільно стати на захист України. З нагоди свята Факти ICTV підготували привітання з Днем українського добровольця у віршах та прозі.

Зараз дивляться

День українського добровольця – привітання

Вітаю з Днем добровольця України! Ви – справжні герої, чий подвиг надихає та дає віру в краще майбутнє. Нехай ваша сила духу, щирість та відданість справі оберігають Україну та ведуть нас до омріяної перемоги!

***

З Днем добровольця тебе я вітаю!
Відваги й наснаги тобі побажаю!
Досягнень важливих і здійснення мрій
Побільше життєвих і світлих надій!

***

Славні добровольці України! З Днем вашої відданості і відваги! Ви є опорою нашої нації в часи випробувань. Нехай ваша робота завжди буде оцінена і відзначена, а ваші зусилля принесуть мир та благополуччя нашому народу.

***

З Днем добровольця я вітаю!
Хай всміхнеться тобі доля,
Вдача поряд хай літає,
Буде дім, сім’я і воля.

***

Дорогі добровольці, нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких “баталій”, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного вам здоров’я, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

***

Тебе, мій добровольцю, я вітаю!
І від душі тобі бажаю,
Кохання, радості, добра.
І всім нам – мирного життя!

***

Вітаю з Днем українського добровольця! Хочу висловити щиру вдячність за вашу відданість, сміливість і любов до рідної землі. Нехай кожен ваш день буде наповнений впевненістю, перемогами та спокоєм! Ваша служба має велике значення для кожного українця!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-14 19:26:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин