Україна і світ

З 7-го по 18-те жовтня росія завдала близько 190 ударів ракетами та дронами камікадзе по 16 областях України – речник ДСНС

Про це повідомив під час брифінгу «Ліквідація наслідків терористичних атак на об’єкти критичної інфраструктури» у Military Media Center речник Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковник служби цивільного захисту Олександр Хорунжий.

– Ворог продовжує ракетні обстріли, використовуючи безпілотні літальні апарати, артилерійські обстріли, і, звичайно, страждає наша інфраструктура. Хочу довести коротко інформацію щодо роботи Державної служби України з надзвичайних ситуацій у ліквідації наслідків обстрілів російської федерації по об’єктах критичної інфраструктури.

За оперативної інформацію у період з 7-го по 18-те жовтня росією нанесено близько 190 масованих ударів ракетами, дронами камікадзе та артилерію по 16 областях України та місту Київ. Найбільша кількість ударів протягом 10-го, 11-го, 17-го та 18-го жовтня було завдано по Київській області та місту Києву. Удари були здебільшого нанесені по об’єктах критичної інфраструктури, зокрема по об’єктах енергетики та по цивільним об’єктах: це як приватні житлові будинки, так і багатоповерхові житлові будинки, – повідомив Олександр Хорунжий.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-18 15:11:55