Львівський портал

Юрій Ігнат: «Ракети для ППО на кілька масованих атак: нічого екстраординарного не відбувається»

Речник Повітряних Сил Юрій Ігнат про те, що насправді західні союзники надсилають Україні ракети для ППО невеликими партіями, тому військове командування й говорить про запас для відбиття кількох масованих атак:

«ЗМІ рознесли слова Сергія Наєва про те, що ракет до ПЗРК вистачить лише на кілька таких масованих атак.

Вочевидь, мова про 29 грудня та 2 січня. Зокрема у коментарі французькому AFP йдеться і про ракети до зенітних ракетних систем середнього та великого радіусу дії – «Patriot».

Ну звісно ж, а що тут нового? Завжди так було, і торік, і влітку, і зараз. Партнери надають ракети за потребою, я тут б навіть сказав, що за нагальною потребою. Звісно, зенітні ракети для нас – це дефіцитний товар, як радянські ракети до С-300 та Бук-М1, так і західні. Ми їх не виробляємо і постійно отримуємо від партнерів із різних країн.

Чи хтось гадає, що в Україні варто розгорнути склади для зберігання західних зенітних ракет, які неодмінно стануть пріоритетною ціллю для ворога?!

До речі, російська пропаганда уже знищила мільйон таких складів, включно з літаками, не читали?

Тож нічого екстраординарного не відбувається. Звісно, ворог поступово намагається виснажувати нашу протиповітряну оборону, змушує витрачати дорогоцінний боєкомплект ось такими масованими атаками. Якщо хтось не помітив, окупанти це роблять щодня і щоночі. Вони теж витрачають дорожезні ракети, які просто з конвеєра направляють на носії.

Відбиваємось! І не забуваємо щоразу нагадувати нашим партнерам оте постійне «на кілька атак».

А на Расєї «дурень думкою багатіє», сподіваються, що захід залишить Україну із ними наодинці. Це ж було уже. Тримаймо стрій!».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-05 12:03:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин