Україна і світ

Єрмак зустрівся з Брінк і Нуланд: про що говорили

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак зустрівся з заступницею державного секретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд та послом США в Україні Бріджит Брінк у Києві.

– Хоч Київ зараз майже без освітлення, ви зможете особисто побачити реальну ситуацію та переконатися, що українці залишаються мужніми, не покидають свої міста, продовжують боротися. Ви глибоко обізнані із ситуацією в Україні. Всі знають, як сильно ви підтримуєте нашу країну, – зазначає він.

Єрмак подякував США, чинному президенту Джо Байдену, американському Державному департаменту, обом палатам Конгресу та партіям за підтримку.

– Перемога України, в якій ми впевнені, буде нашою спільною перемогою. Зараз ми бачимо, як багато країн демонструють надзвичайно сильну позицію. Україна отримує як військову допомогу, так і політичну – на рівні держав та міжнародних організацій, – запевняє глава Офісу президента.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як зазначив Єрмак, сьогодні спостерігається історичне єднання не лише всередині України – багато країн у світі об’єдналися для допомоги нашій державі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-03 21:21:50

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин