Україна і світ

Язик, серце і матку знайшли в холодильнику: учасник ток-шоу про одруження розчленував свою дівчину

В Обухівському районі адвокат, учасник ток-шоу Одруження наосліп, порізав кохану на шматки та ночами розвозив частини її тіла по сміттєзвалищах.

Про це повідомив голова керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

– Це дійсно моторошна історія смертельного кохання, цинізму, відчайдушної спроби приховати сліди злочину. Наречений-різник вирвав коханій серце та жіночі органи, а потім поховав у валізі, – розповів він.

У Нацполіції розкрили деталі цієї справи. Так, у травні 2022 року в одному із сіл Обухівського району підозрюваний вбив свою співмешканку. Потім він розчленував тіло, склав деякі його частини до валізи та залишив у каналі поблизу насосної станції.

Згодом її знайшли місцеві працівники. Рештки були ретельно замотані в жіночий одяг. За словами Нєбитова, щоб встановити особу загиблої, поліцейські склали умовний “портрет” вбитої та поширили інформацію.

Через деякий час до поліції звернулась жінка та повідомила, що саме її подруга мала схожі речі та наприкінці травня перестала виходити на зв’язок. Таким чином загиблу дивом упізнали по брендовій сукні.

Язик, серце і матку знайшли в холодильнику: учасник ток-шоу про одруження розчленував свою дівчину / 6 фотографий

З’ясувалося, що 39-річна уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі на Київщину та оселилась в приватному будинку свого нового знайомого. Подругам жінка зізналась, що буцімто зустріла кохану людину з якою планує влаштувати особисте життя.


Співмешканцем вбитої виявився 36-річний юрист. Камери відеонагляду зафіксували, як після зникнення жінки, кілька днів поспіль чоловік виносив з будинку підозрілі речі та методично викидав їх в різні місця, ще й намагався уникнути камер відеонагляду.

Язик, серце і матку знайшли в холодильнику: учасник ток-шоу про одруження розчленував свою дівчину / 2 фотографии

– Під час обшуку у холодильнику підозрюваного знайшли органи вбитої жінки та осколкову ручну гранату РГД-5. Він вирізав і заморозив язик, нирку, матку та серце загиблої. Як пояснив чоловік, між ними виник конфлікт, через що він задушив свою нову знайому, а щоб приховати сліди злочину розчленував тіло і намагався сховати рештки, – кажуть у Нацполіції.

Правоохоронці затримали чоловіка в Ірпені. Адвокату повідомили про підозру в умисному вбивстві жінки та незаконному поводженні з бойовими припасами (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України). Суд вже обрав йому запобіжний захід — тримання під вартою.

Нагадаємо, що 5 червня між селами Нові та Старі Безрадичі, що на Київщині, на березі водойми у валізі знайшли частини тіла жінки. Саме тоді поліція почала розслідування цієї справи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Нацполіція

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-12 18:12:05