Львівський портал

Яку оригінальну піцу можна спробувати у Львові

Замовляючи піцу у Львові на сайті donatellopizza.com.ua, інколи хочеться спробувати щось по справжньому унікальне. А якщо звичайна Маргарита вже набридла – придивіться до наступних видів піци, які знайдуть, чим вас здивувати.

Топ небанальних піц у Львові

Не лише класичні італійські коржики можуть приносити радість та дарувати відчуття насичення шлунку, а ще й різноманітні, унікальні варіанти на будь-який смак.

Американа

Для справжніх поціновувачів американської кухні була створена піца, яка віддає данину поваги її особливим кулінарним шедеврам. До складу цієї піци входять традиційні мисливські ковбаски, які нададуть м’ясного, злегка гострого посмаку. Але родзинкою цієї страви є навіть не м’ясо, а… картопля фрі. Вона доповнена класичним, сирним соусом та неаполітанським томатним, а також присмачена за допомогою сиру моцарела, не втрачаючи при цьому своєї хрумкості та солоності.

З креветками

Класичні м’ясні піци можуть швидко набриднути, й якщо це сталось – варто звернути увагу на страви з морепродуктами. Наприклад, на ніжний коржик, який вкритий шаром запечених, тигрових креветок. Щоб їх м’ясо набуло смачного, солодкуватого посмаку, для такої піци використовується свіжий, вершковий соус, а ще – зелень мікрогрін. Доповнені коржики за допомогою класичного вже сиру моцарела, а також невеликої кількості крем-сиру та поживних бобів едаме.

Кебаб

Якщо вам до вподоби шаурма та різноманітні кебаби, які сповнені безлічі інгредієнтів, що смакують на кінчику язика – така піца точно припаде вам до душі. Вона містить поживний мікс компонентів, завдяки чому ідеально підходить для частування. Серед її інгредієнтів – свіжий болгарський перець, який запікається разом з сиром моцарела, а ще – мариновані огірочки. Куряче філе у страві присмачується не лише вершковим, а й медовим соусом, аби піца отримала оригінальний, солодкуватий посмак.

Тоскана

А ця страва натхненна квітучим, свіжим та зеленим тосканським регіоном в Італії. А тому вона містить максимум інгредієнтів, які якомога краще нагадують про це звабливе місце. До складу такої страви входить класичне, дієтичне й низькокалорійне куряче філе, яке попередньо обсмажується до набуття скоринки. А ще – свіжі печериці та тонко нарізані слайси кабачків, які огорнуті обіймами сиру моцарела, вершкового соусу й присмачені за допомогою зелені.

Цезаріо

Якщо ви великий фанат салату Цезар, який замовляєте у будь-якому ресторані, що вирішили відвідати – тоді обирайте саме цей варіант. Адже він містить фактично усі інгредієнти класичного салату, перекладені на коржик з хрумкого тіста. До складу піци входить куряче філе, шматочки хрумкого бекону, які доповнені за допомогою свіжих помідорів чері й салатного листя. Й, звісно, не забули про сир пармезан з моцарелою, а також про класичний соус Цезар.

А скуштувати усі найсмачніші піци у Львові можна у ресторані Донателло!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-10 07:52:44