Україна і світ

Який колір волосся в моді навесні 2024: трендові відтінки

Весна завжди повʼязана зі змінами, в тому числі й у модному образі. Після зими та сезону теплих шапок так хочеться зробити стрижку або поекспериментувати з відтінками. До слова, стилісти вже знають який колір волосся в моді навесні 2024.

Тож, якщо вам теж хочеться чогось нового, саме час дізнатися, які кольори волосся будуть наймоднішими цієї весни.

Трендові відтінки волосся навесні 2024

Колористи констатують панування яскравих кольорів та динамічних відтінків, що змусять волосся “заграти” на весняному сонці. В цьому модному сезоні цікавинки для себе відкриють як поціновувачки світлих відтінків, так і ті, хто любить гарячіші.

Зараз дивляться

  • Платиновий блонд

Зокрема йдеться про крижаний відтінок. Але перед тим, як зробити вибір на його користь критично оцініть текстуру та нинішній колір вашого волосся, що результат фарбування не засмутив вас.

Стилісти рекомендують не забувати про техніку балаяж, що “оживить” волосся. Цей колір пасуватиме як власницям прямого волосся, так і пишних кучерів.

  • Пряний червоний

Колористи кажуть про цей відтінок, як про збалансований. Попри свою мʼякість, він має дуже яскравий вигляд. Щоправда, треба готуватися до регулярного походу до салону, якщо ви оберете цей модний колір волосся навесні 2024. Інакше буде видно відрослі корені, і образ буде вже не таким довершеним.

  • Бронзовий брюнет

Не карамеллю єдиною, тож змінити каштановий колір на бронзу теж буде доречно цієї весни. До слова, цей колір доволі просто підтримувати в гарному стані.

  • Кремовий блонд

Якщо платиновий – не ваш колір, гарною альтернативою може стати блонд маслянистих відтінків. В основі цього відтінку – кремово-золотисті тони і насичені медові. До того ж ця версія блонду вимагає набагато менше уваги порівняно з його крижаним аналогом.

  • Рожеве золото

Червоний та русявий – два найактуальніші кольори весни. Також їх можна поєднати. Такий варіант буде довше триматися на відміну від пряного червоного і гарно відростатиме, – розповіли стилісти TZR.

Ця весна, як бачимо, дає широкий простір для експериментів з трендовими відтінками волосся. Тож обирайте колір, що найбільше відповідає вашому настрою та стилю, і насолоджуйтеся своєю весняною трансформацією.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-20 12:46:18

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин