Львівський портал

Які оригінальні авторські суші можна спробувати у Львові

Суші у Львові – страва, яка разом з піцою займає перше місце за популярністю. Й не дивно, адже вони ідеально підходять на перекус, дозволяють як слід попоїсти й при цьому не перевантажувати шлунок. А якщо хочеться чогось незвичного – саме час обрати оригінальні варіанти ролів від шефа.

Топ незвичних видів суші у Львові

На випадок, коли захотілось не просто класичної Каліфорнії чи Філадельфії, варто звернути увагу на наступні види суші та ролів. Вони створені професійним су-шефом, а тому здивують навіть тих, хто куштував різноманітні шматочки в усіх містах світу.

Лосось вакаме

Лосось вважається найпопулярнішим інгредієнтом, який часто використовується для приготування японських смаколиків. Особливо у свіжому або слабосолоному вигляді. А тому у цьому шматочку можна побачити його усередині, загорнутого у щільні обійми крем-сиру. Але на цьому особливості ролу не закінчуються, адже зверху він прикрашений за допомогою авокадо, а усередині також містить трошки водоростей вакаме.

Креветки з фісташками

Найнезвичніше поєднання інгредієнтів – це класичні тигрові креветки, які доповнюються за допомогою горіхів. Для цього креветки попередньо відварили, обсмажили у клярі й сухарях панко до набуття хрумкості, а потім помістили усередину ролу разом з омлетом тамаго та шматочком плавленого сиру. А зверху усе це присмачується за допомогою соусу манго чилі й фісташкового, зеленого борошна.

Вафельний з тунцем

Тунець вважається найулюбленішою рибою в Японії. Й не дивно, адже він містить значно більшу кількість поживних інгредієнтів, ніж лосось, й підходить для щоденного частування. Тунець у цьому ролі вас дійсно здивує, адже він поєднується з брусочками огірка та шматочком плавленого сиру, який оптимально замінює звичний кремовий. А зверху рол присмачується солодким соусом унагі разом з вафельною крихтою.

Цибулевий з лососем

Цибуля може стати справжньою окрасою ролу, якщо знати, як правильно її приготувати. Наприклад, як в цьому шматочку, який поєднує у собі червону запечену рибку, розділену на м’якоть, й яка доповнюється за допомогою салату айсберг та класичного крем-сиру. А також рол отримав солодкий соус унагі для смаку й зверху посипаний хрумкою цибулею кранч, що має легкий, приємний посмак.

Креветковий футомакі

Футомакі відомі відсутністю сиру, а також великою кількістю поживної начинки. На відміну від класичних ролів, вони мають начинку усередині, а не зовні, й загортаються у шматочок водоростей норі. До складу цього ролу входить відварна тигрова креветка, а також класичний омлет тамаго. Доповнюються вони за допомогою брусочків огірка й кляру темпура. Для того, аби рол мав незвичний посмак, до нього також додається медово-гірчичний соус та пластівці з мигдалю.

А скуштувати усі найсмачніші варіанти ролів ви зможете у ресторані Суші-Го у Львові!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-25 15:48:21