Україна і світ

Якась РСЗВ, тільки беззвучна: окупанти діляться враженнями від нової зброї ЗСУ

У черговій перехопленій розмові українською розвідкою російський окупант розповідає, що кілька батальйонів виводиться із зони бойових дій через високі втрати.

Рашист розповідає, що тепер окупанти формуватимуть один повноцінний батальйон з колишніх трьох.

За його словами з особовим складом протягом 10 днів працюватимуть психологи, оскільки ніхто не хоче повертатися в Україну.

За півроку зайшло 2 тис. підкріплення, а станом на зараз залишилось максимум 500. Також окупант скаржиться на нові артилерійські системи, які використовує ЗСУ.

— Два дні тому прилетіло в будівлю. Якоюсь х… (незрозуміло чим, – Ред.) є… (стріляють, – Ред.), виходу не чутно ніх… (взагалі, – Ред.). Просто дві секунди – бам. Якась РСЗВ, типу Граду, Урагану. Тільки вона беззвучна. Все що в телевізорі кажуть, це все йо… (неправда, – Ред.), що у нас втрати мінімальні.

Його співрозмовник питає, чи це HIMARS? Але той каже, що французька зброя, ймовірно, натякаючи на САУ Cesar.

Окупант розповів, що їхній комбриг продавав мед, а на виручені гроші купував безпілотники купував.

— 20 бочок меду 200 літрових продав – чотири безпілотника купив. Пасіку десь пограбували. Тут пасік цих йо… (дуже багато багато, – Ред.).


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В іншій перехопленій розмові російський військовий скаржаться рідним на те, що вони зазнають великих втрат внаслідок дій Збройних сил України і закликає рідних “не вірити новинам”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-23 15:57:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин