Україна і світ

Як виглядає форма збірної України на Європейських іграх 2023, яку створив Фролов

Фото: Факти ICTV

У Києві відбулося представлення форми збірної України, в якій наші спортсмени представлятимуть країну на третіх Європейських іграх у Польщі.

Парадну форму із серцем, що символізує З Україною у серці, розробив дизайнер Іван Фролов.

Представили парадну форму дзюдоїстка Дарʼя Білодід та кікбоксер Павло Замятін.

Ігрову форму представляли, зокрема чемпіонка та призерка чемпіонату Європи Ксенія Байло та наймолодший чемпіон Європи та призер чемпіонату світу Олексій Середа.

photo 2023 06 06 16 20 03

Фото: Федерація зі стрибків у воду

На третіх Європейських іграх у Кракові-Малопольська Україну представлять 263 спортсмени та спортсменки.  Змагання стартують 21 червня та триватимуть до 2 липня 2023 року.

У НОК зазначили, що представництво українських атлетів на цьогорічних змаганнях більше на 65 спортсменів, аніж на попередніх – других Європейських іграх, що відбулися у Мінську в 2019 році.

Українські спортсмени змагатимуться за медалі у 27 із 30 представлених дисциплін на Європейських іграх.

Наші спортсмени виступлять у таких видах: легка атлетика, артистичне плавання, веслування на байдарках і каное та веслувальний слалом, стрибки у воду, фехтування, бокс, кульова та стендова стрільба, скелелазіння, бадмінтон, тхеквондо, брейкинг, дзюдо, велоспорт (ВМХ-фристайл, маунтенбайк), триатлон, сучасне п’ятиборство, стрільба з лука, настілький теніс, баскетбол 3х3, таїландський бокс Муей-Тай, стрибки на лижах з трампліна, пляжний футбол, кікбоксинг, карате, текбол.

Європейські ігри, НОК

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-06 16:34:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин