Україна і світ

Як приготувати севіче з форелі вдома – покроковий рецепт

Шеф-повар програми На ножах пропонує приготувати просту та ефектну ресторанну страву, яку  можна повторити і вдома  – севіче з форелі.

Як приготувати рибний делікатес, читайте у нашому матеріалі.

Інгредієнти

Зараз дивляться

  • форель – 200 г
  • апельсиновий фреш – 15 г
  • лимонний фреш – 15 г
  • нарізаний імбир – 2 ч. л.
  • сіль – за смаком
  • чорний перець – за смаком
  • томати – 2-3 шт.
  • цибуля зелена – 1 пучок

Приготування

Очистіть форель від шкірки, кісточок і наріжте рибу середніми шматочками. Викладіть у глибоку тарілку.

Порада: Коли ви почистите рибу від кісточок, не викидайте їх. Можете перебити в блендері, потім пропустити крізь сито та додати кілька столових ложок до севіче. Так аромат буде насиченіший.

Змішайте апельсиновий, лимонний фреш та нарізаний імбир. За бажанням, додайте кілька столових ложок кісточок з форелі. Доведіть до смаку сіллю та перцем.

Залийте цією сумішшю шматочки форелі та перемішайте. Дайте настоятися протягом 10-15 хвилин.

Бланшуйте томати. Ловіть ще один лайфхак від Шефа: можна обпалити овочі пальником, а потім промити під краном і акуратно їх почистити. Це зекономить час.

Наріжте очищені томати на такі ж шматки, як і рибу. Покладіть до форелі, перемішайте та посипте нарізаною зеленою цибулею. Готово!

Як зміниться Party Bar 911 після візиту команди На ножах на чолі з Алексом Якутовим, дізнаєтеся вже 3 жовтня о 20:00 на Новому каналі.

Фото: Згенеровано ШІ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-03 13:27:53