Україна і світ

Яблучний пиріг Невидимка – покроковий рецепт

Цей пиріг просто тане у роті: легкий, з ніжною текстурою і неперевершеним ароматом. Готуйте Невидимку та пригощайте гостей. Він чудово підходить для звичайного сімейного обіду та святкового заходу. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

Для начинки:

Зараз дивляться

  • 700 г яблук
  • 2-3 столові ложки цукру
  • 2 ст.л. лимона
  • дрібка солі
  • 1 пакетик ванільного цукру

Для тіста:

  • 80 г борошна
  • 7 г розпушувача
  • 50 г цукру
  • 30 г вершкового масла
  • 100 мл молока
  • 2 яйця
  • мигдацеві пластивці, горіхи – за смаком

Приготування

  1. Яблука гарно миємо, чистимо та вирізаємо серцевинку. Шматочки яблук нарізаємо тоненькими слайсами.
  2. Потім поливаємо соком лимона та перемішуємо.
  3. Яйця вбиваємо в миску, додаємо цукор, сіль, ванільний цукор та збиваємо до пишної піни.
    Потім вливаємо тепле молоко, розтоплене масло та перемішуємо.
  4. Поступово додаємо просіяне борошно з розпушувачем та замішуємо тісто.
  5. Викладаємо на тісто яблука та перемішуємо.
  6. Перекладаємо у форму для запікання та посипаємо мигдалевими пластівцями або горіхами.
    Випікаємо у духовці за 180 °С близько 50-60 хвилин.
  7. Після запікання дайте трохи охолонути. Насолоджуйтесь смачним яблучним пирогом та діліться смачними митями щастя з рідними та друзями!

Подавайте з кулькою морозива, горіхами та джемом.
Ще більше цікавих рецептів на кожен день можна знайти на сайті Смачно.

Фото: ШІ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-25 11:57:02