Україна і світ

Я за справедливість: Наталка Денисенко прокоментувала скандал із Кріпосною

Актриса Наталка Денисенко прокоментувала скандал із серіалом Кріпосна, в якому зірка вирішила дознятися. Артистка заявила, що не планувала відмовлятися від участі й готова стати в кадр з російською акторкою.

В одному з останніх інтерв’ю Наталка заявила, що з’явилася б у кадрі саме з Тетяною Ратниковою, яка активно виступає проти війни в Україні.

– Польща – один із замовників цього проєкту. Вони давали гроші, там знімаються польські актори. Четвертий сезон буде з молодими українськими акторами та з двома росіянами. Один знявся у проєкті ще до війни, а другий – це актриса, яка підтримує Україну, сидячи під обстрілами у Києві довгий час, – заявила Наталка.

Артистка додала, що має дві важливі сцени з російською колегою, і їх не можна вирізати з сезону через сюжет.

– Я сказала, що, якщо буде потрібно, я стану в один кадр із Тетяною Ратниковою. Бо вона вигнанка. Багато українських акторів тихо знялися і не говорили про це. Мені шкода, що я маю виправдовуватися: що я не зрадниця. Я за справедливість, – висловилася Денисенко.

Актриса додала, що опублікувала пост із продюсерами, де вони підтвердили відсутність російських акторів у Кріпосній, а серіал буде повністю українською мовою. Щодо хороших росіян, то їм українські паспорти роздавати не варто. Їм потрібно самим змінити владу та побудувати демократичну державу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Наталка Денисенко розповіла про колег з РФ, яких намагалася достукатися, а також про родичів, яким бажає гнити в Росії.

[more_news_improved id=”123598″ template=”block”

Я за справедливість: Наталка Денисенко прокоментувала скандал із Кріпосною
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-14 17:59:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин