Україна і світ

Я готовий був померти: онук президента США Джона Кеннеді заявив, що воював в Україні

Конор Кеннеді – син племінника колишнього президента США Джона Кеннеді – брав участь у воєнних діях в Україні.

Про це він розповів у своєму Instagram.

За його словами, воювати йому довелося недовго, проте він встиг побачити та відчути багато.

Конор розповів, що як тільки дізнався про існування Міжнародного легіону, який може воювати на боці України, то вирішив одразу піти до посольства та записатися.

28-річний американець розповів, що він не мав військового досвіду і не був гарним стрільцем, але міг носити важкі предмети і швидко вчився.

– Я також був готовий там померти. Тож невдовзі вони погодилися відправити мене на північно-східний фронт.

Моє перебування в Україні було недовгим, але я багато чого побачив і багато чого відчув. Мені сподобалося бути солдатом, більше, ніж я очікував. Це страшно. Але життя просте, і нагорода за мужність і добру справу дуже значна, – розповів Конор Кеннеді.

Конор також повідомив, що йому довелося повернутись додому.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Conor Kennedy (@jconorkennedy)

За його словами, війна в Україні визначить долю демократії цього століття. А ще Конор закликав приєднуватись до легіону, допомагати біженцям на кордоні чи відправляти в Україну медикаменти.

Конор Кеннеді — письменник і музикант. Його батько, Роберт Френсіс Кеннеді-молодший — третій з одинадцяти дітей Роберта Френсіса Кеннеді-старшого.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше бійці Національної гвардії спільно з військовою контррозвідкою поблизу лінії фронту затримали росіянина, який незаконно перетнув державний кордон України. Під час допиту громадянин РФ заявив, що хоче воювати проти російської армії.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-21 18:34:06