Україна і світ

Хто хоче стати мільйонером: на телеканалі ICTV2 вийде другий сезон шоу

Легендарне шоу Хто хоче стати мільйонером? знову з’явиться на екранах українців. Телеканал ICTV2 анонсує старт нового сезону і подарує глядачам 10 нових серій, а з ним і можливість виграти мільйон.

Хто хоче стати мільйонером – новый сезон

Легендарний формат, адаптований у більш як 130 країнах світу, полюбився і українцям. Перший сезон на телеканалі ICTV було показано у 2021 році. Тоді квіз, адаптований командою мовника, зібрав перед телеекранами понад 10 млн українців.

Підготовку до другого сезону перервало повномасштабне вторгнення. Але нарешті настав час для повернення легенди. Як зазначають продюсери шоу, Хто хоче стати мільйонером – це не тільки шанс виграти мільйон. Це ще й унікальна можливість показати, що в Україні живуть дуже розумні, всебічно розвинені та кмітливі люди.

Зараз дивляться

Фото: ICTV

Редактори ретельно готують запитання, засновані на цікавих фактах із широкого кола загальних знань. Тож для глядачів шоу – це не тільки розвага з азартом спостерігати за тим, хто ж забере додому мільйони, а й можливість розширити свої знання та позмагатися у швидкості та влучності відповіді із гравцями у студії.

– Щоб глядачам було ще цікавіше – ми готуємо для них декілька інтерактивних сюрпризів. Це буде по справжньому обʼєднуючий сезон, – розповідає Тетяна Гребенік, генеральна креативна продюсерка програмного напряму телеканалів ICTV / ICTV2 і Starlight Doc та шоуранерка проєкту Хто хоче стати мільйонером.

Новий сезон стане особливим для України. Рухаючись в ногу із українським суспільством, яке у часи війни проявило себе у нових якостях, збираючи мільйони на благодійні цілі – продюсери шоу прагнуть наповнити його важливими сенсами. Тому гравців обиратимуть в першу чергу за інтелектуальними критеріями, але важливим елементом кастингу буде також формулювання мотивації виграти мільйон.

Головна інтрига цього року – скільки мільйонерів принесе Україні другий сезон. У першому сезоні дійти до запитання на мільйон зміг лише один гравець – Олег Мороз із Сумщини. Проте мовник підкреслює – мільйонерами мають шанс стати буквально усі відібрані гравці, які зможуть дати відповідь на 15 запитань ігрового комп’ютера.

Хто хоче стати мільйонером

Фото: ICTV

Як стати учасником шоу Хто хоче стати мільйонером

Зараз триває кастинг для участі в проєкті Хто хоче стати мільйонером на ICTV2. Щоб потрапити на гру і мати можливість виграти грошовий приз, майбутні кандидати мають заповнити анкету, відповівши в ній на поставленні запитання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 19:45:06