Україна і світ

Хорватія здолала Марокко та стала бронзовим призером ЧС-2022

Збірна Хорватії здобула перемогу над командою Марокко у матчі за третє місце на чемпіонаті світу з футболу-2022 у Катарі. Гра відбулася на стадіоні Халіфа у Досі та завершилася з рахунком 2:1 на користь картатих.

Хорвати забили досить швидкий гол вже на сьомій хвилині матчу. Його автором став 20-річний форвард Йошко Гвардіол, який головою пробив у ворота марокканців після скидки від Івана Перішича.

Підопічним Валіда Реграрі знадобилося дві хвилини, щоб відновити паритет у грі. Марокканець Ашраф Дарі ударом головою увігнав м’яч у нижній правий кут воріт після розіграшу штрафного.

Ще до перерви картаті провели небезпечну атаку та знову вийшли вперед. Форвард Міслав Оршич замість пасу на партнерів пробив по воротах, і м’яч рикошетом від штанги залетів у сітку воріт Боно.

У другому таймі зустрічі глядачі голів не побачили. На 75-й хвилині марокканці претендували на пенальті за фол на Хакімі, але арбітри VAR вважали інакше.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Таким чином збірна Хорватія перемогла Марокко та стала бронзовим призером чемпіонату світу з футболу. Переможець турніру визначиться завтра, 18 грудня, у матчі Аргентина – Франція.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-17 21:05:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин