Україна і світ

Хочете удобрювати землю та вмерти за старого чорта? Футболістка з РФ про мобілізацію Путіна

Футболістка збірної Росії та іспанського клубу Еспаньйол Надія Карпова закликала росіян не ходити до військоматів, якщо вони “не хочуть удобрювати землю”.

Таку заяву 27-річна Карпова зробила на своїй сторінці Instagram, виклавши відповідний Stories.

Вона прикріпила скрін з виступу російського диктатора Володимира Путіна та написала: Ви досі без кринжа (сорому, – Ред.) дивитеся цю дичину?

Футболістка наголосила, що режим відправляє громадян Росії на злочин.

— Хлопці, якщо не хочете удобрювати землю, не ходіть у військкомати. Це не просто “призвуть – піду”. Вас відправлять на злочин. В Україні такі ж люди, як і ми, і ви поїдете їх вбивати?

Немає у нас проблем жодних, окрім цього чорта старого, — йдеться у її повідомленні в Instagram.

screenshot 1

Фото: Instagram/karpichito

Карпова й раніше висловлювалася проти війни.

— Я не можу просто дивитися на ці звірства та мовчати. Я не знаю, що було б, якби я була в Росії, а не в Іспанії, але тут я відчуваю необхідність висловитися, — сказала спортсменка.

Надія Карпова – 27-річна російська футболістка, яка грає на позиції форварда. З 2017 року виступає у жіночому чемпіонаті Іспанії з футболу. Захищала кольори Валенсії, Севільї, наразі грає за Еспаньйол. У червні 2022 року зробила камінг-аут.

В соціальних мережах активно відстоює свої погляди. Раніше вона заявляла також таке: Путін забрав наше майбутнє, але зробив це за нашої мовчазної згоди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Instagram/karpichito


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-02 22:38:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин