Україна і світ

Wizz Air не підтвердив призупинення рейсів до Кишинева – що відомо

Одна із найбільших європейських лоукост-компаній Wizz Air спростувала інформацію, що нібито припиняє рейси до Кишинева та назад з 14 лютого.

У соціальній мережі Twitter користувачі масово почали тегати угорську компанії і просити пояснень щодо інформації зі скасуванням рейсів.

Під одним із таких твітів офіційний акаунт Wizz Air у соцмережі спростував повідомлення про зупинку польотів до Молдови.

Зараз дивляться

— Привіт! На жаль, зараз ми не маємо жодної інформації про це, – зазначили у компанії.

screenshot 6

Що відомо?

Увечері 27 лютого низка ЗМІ, зокрема іноземних повідомили, що угорська компанія Wizz Air з 14 березня припиняє свої рейси у Молдову. Причина такого рішення зазначалася як “загроза безпеці”.

ЗМІ наводили навіть цитату з пресрелізу компанії.

— Wizz Air уважно стежить за ситуацією з безпекою у Молдові і постійно перебуває в контакті з різною місцевою та міжнародною владою та агентствами, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки та надійність операцій.

Також повідомлялося, що компанія збільшить кількість рейсів з румунського міста Ясс, яке є найближчим до Кишинева аеропортом, звідки виконуються рейси угорської авіакомпанії. А летовище у Кишиневі відновить роботу щойно буде безпечно.

Призупинення польотів з боку авіакомпанії Wizz Air з 14 лютого підтвердили також у держоргані цивільної авіації Молдови.

novyj proekt 10 1

Скріншот з сайту державного органу цивільної авіації Молдови

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У повідомленні йдеться, що влада була повідомлена електронною поштою про рішення, посилаючись на міркування безпеки повітряного простору в регіоні.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-27 22:02:39

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин