Україна і світ

Вєрка Сердючка порадувала публіку кричалкою про Путіна на благодійному концерті

Вєрка Сердючка порадувала українців новою кричалкою про Путіна на благодійному концерті. Захід Verka Serduchka & Band проходив у Києві, і судячи з відео, ємна фраза Сердючки швидко стане вірусною.

За допомогою своїх культових пісень вона дозволила українцям на мить забути про жахіття війни, які прийшли на наші землі разом із російськими солдатами 24 лютого. Між піснями Вєрка активно жартувала та розважала публіку, і зі своєю мамою навіть викрикнули тост за перемогу України.

Також під час однієї із перерв артистка зізналася, що любить вигадувати різні кричалки – одну з них вона озвучила зі сцени, і цю ідею миттєво підтримала публіка. Під фразу Путін, щоб ти здох Вєрка вміло пританцьовувала, що точно сподобалося глядачам.


Артистка любить з гумором ставитися до різних речей – це стосується своєї роботи. У липні Вєрка Сердючка висміяла гендиректора Роскосмосу Дмитра Рогозіна і назвала його самозванкою. Все через знімок, де Рогозін виступав на сцені, а над його головою з’являлася зірка. Такої дешевої пародії Вєрка не змогла стерпіти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наприкінці червня артистка вирішила змінити текст культової пісні Lasha Tumbai – тепер вона звучить як Dancing Russia Goodbye.


Вєрка Сердючка порадувала публіку кричалкою про Путіна на благодійному концерті
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-23 13:08:43