Україна і світ

Всі розуміють, хто є джерелом бруду: Зеленський прокоментував заяви РФ про “бомбу” України

Весь світ добре розуміє, хто є джерелом усього брудного, що лише можна уявити у повномасштабній війні Росії проти України. Звісно, йдеться про країну-агресора РФ.

Так президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 23 жовтня прокоментував брехню РФ про нібито плани України застосувати “брудну бомбу”.

– Коли сьогодні російський міністр оборони влаштовує телефонну карусель та обдзвонює іноземних міністрів із розповідями про так звану брудну ядерну бомбу, всі добре розуміють. Розуміють, хто є джерелом усього брудного, що тільки можна уявити в цій війні, – вважає глава держави.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами президента, Україна повертає нормальне життя всюди, куди Росія приносила лише смерть та деградацію. На його думку, РФ залишає після себе масові могили, катівні, зруйновані міста та села, заміновану землю, знищену інфраструктуру і природні катастрофи.

– І якщо хтось і може застосувати ядерну зброю у нашій частині Європи, то це лише один субʼєкт. І цей субʼєкт як раз і наказав товаришу Шойгу кудись там телефонувати, – переконаний Зеленський.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-23 23:46:02