Україна і світ

Все зруйновано, не можна в’їхати та виїхати: російський військовий про мости на Херсонщині

Російський військовий розповів про ситуацію з мостами на Херсонщині, а його дружина – про збори у військовій частині. За словами загарбника, мости не вдалося відновити, а один із них узагалі склався навпіл і впав у річку.

Про це йдеться у черговій розмові окупанта, яку вдалося перехопити Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України.

– Мости все знищили, все. Тепер не в’їхати, ні виїхати не можна. І там щось вигадують і всі відпустки зупинилися, всі пересування по нулях.

Сказали, що цей міст один на букву А. Я не знаю його. Ні, я не говоритиму про всяк випадок. Ну, котрий знищили весь. Так-так, але його ніби відновили, залатали там усе. Нічого не відновили, навпіл розклався і впав у річку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами дружини російського військового, деякі окупанти не повертаються на позиції в Україні після відпустки. З ними проводять індивідуальну бесіду, а якщо вони не їдуть назад, тоді їх звільняють за статтею.

– Сказали, що ротації ніякої не буде, тому що Збройні сили РФ згідно із законом не ротують, ротують лише Росгвардію. Військовослужбовці всі там. Потім сказали, що дуже багато хлопців приїжджає у відпустку, ваше командування домовилося, щоб ходити у відпустку по черзі.

Говорять багато хто, ну не багато, але є хлопці, які не повертаються, приїжджаючи сюди. З ними ведеться індивідуальна бесіда, і якщо вони не їдуть назад, то їх звільняють за статтею.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-30 23:09:00

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин