Україна і світ

Все серйозніше, ніж кажуть: таролог розкрила подробиці хвороби Потапа

Таролог Людмила Хомутовська розповіла, що насправді сталося з Потапом, який не повернувся до України разом із Настею Каменських. Розклад карт розкрив таємниці хвороби шоумена – як виявилося, його дарма хейтять у мережі.

– Він справді захворів, і дуже переймається із цього приводу. Можу сказати, що його хворобу не дуже афішують і розповідають у применшеному вигляді, чим вона насправді, – заявила Людмила.

Таролог додала, що слід від хвороби у продюсера точно залишиться.

– Сказати, що він 100% вилікується я не можу. Хвороба залишиться, і це все бачитимуть, але з недугою Олексій справлятиметься, – вважає Хомутовська.

Нагадаємо, що влітку у Потапа паралізувало половину обличчя — шоумен застудив лицьовий нерв, через що не міг їсти й пити. Його кохана Настя Каменських заявила, що через це він не зміг повернутись з нею в Україну, хоча дуже хоче. Відомо, що Олексій зараз відновлюється, і почувається набагато краще.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Настя додала, що параліч стався також на тлі стресу, адже в Україні війна і є багато ситуацій, через які доводиться переживати. Зірці здавалося, що обличчя Потапа вже ніколи не буде тим самим.

Все серйозніше, ніж кажуть: таролог розкрила подробиці хвороби Потапа
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-01 11:51:54