Україна і світ

Все починалося з нуля: Кацуріна розповіла про стосунки з Дантесом

Даша Кацуріна розповіла про стосунки з музикантом Володимиром Дантесом. В інтерв’ю Василісі Фроловій ресторатор зізналася, як її діти ставляться до артиста.

– Вова одразу включився до родини з дітьми. Він розумів, що це дуже важливо для мене. Це не були одразу стосунки – ми багато подорожували парами. Ми товаришували, і це не було несподіванкою – Вова і раніше допомагав. Коли сталося моє розлучення, він мене дуже підтримував. Він був першою людиною, якій я розповіла про рішення, – зізналася Даша.

Дизайнер додала, що коли вони побачились у Києві, то вже все зрозуміла – це більше, ніж просто дружба. Зараз Даша почувається дуже класно у стосунках із Дантесом.

– Ці стосунки починалися з нуля – вони побудовані на дружбі. Я багато про Вову знаю, як і він про мене – з усіма негативними сторонами один одного ми погодилися. Не знаю, що з цього вийде, але мені це подобається, – заявила Кацуріна.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що зовсім недавно відносини зіркової пари вийшли на новий рівень – Дантес познайомив Дашу зі своєю мамою. Пара повернулася з Європи до Києва – Володимир зняв відео, де вони сидять на кухні у мами.


Дантес, Кацуріна
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-26 18:59:59