Україна і світ

Врізалися лоб у лоб: Джейсон Момоа потрапив у серйозну ДТП

42-річний актор та зірка Аквамена Джейсон Момоа потрапив у серйозну ДТП. Під час їзди на авто, мотоцикліст врізався в транспорт Джейсона, виїхавши за межі зустрічної смуги.

На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Відомо, що Мома їхав на своєму рідкісному та потужному маслкарі Oldsmobile 1970 року дорогою Old Topanga Canyon Road – йому назустріч виїхав мотоцикліст Віталій Авагімян з Каліфорнії. Внаслідок зіткнення останнього викинуло з мотоцикла, після чого Джейсон вийшов із авто, щоб допомогти мотоциклісту. Він зупинив автомобіль, що проїжджав, щоб викликати службу 911.

Відомо, що Віталія було доставлено до лікарні через легкі травми – його життю нічого не загрожує. Момоа не постраждав внаслідок ДТП і перебував на місці аварії протягом усього розслідування.

Відомо, що актор і сам любить мотоцикли – його нерідко бачать на двоколісному коні – востаннє він неквапом катався по Малібу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джейсон останнім часом привертав до себе увагу не завдяки кіно, а через розлучення зі своєю дружиною Лізою Боне – у січні стало відомо, що Момоа переселився в автофургон за $750 тис. Тоді його помітили розпатланим і у рваних речах, коли він виходів із фургону.

Врізалися лоб у лоб: Джейсон Момоа потрапив у серйозну ДТП
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-25 09:34:02