Україна і світ

Ворог видихається на Донецькому напрямку — Олексій Дмитрашківський

Фото ілюстративне

В ефірі телемарафону «Єдині новини» речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський розповів про ситуацію в районі Авдіївки і Мар’їнки на Донецькому напрямку.

— Якщо порівнювати з минулим тижнем, то ворог значно зменшив кількість штурмових дій. Значно зменшилася кількість обстрілів, — зазначив він.

Олексій Дмитрашківський додав, що українські війська на цьому напрямку мають добрі можливості спостереження за пересуванням військової техніки та живої сили окупантів і можуть знищувати загарбників артилерійським вогнем.

— Тиждень тому ворог активно пішов в атаку. Сюди прийшла 136-та бригада, – розповів речник. — Зараз вона понесла великі втрати в техніці та особовому складі. Мобілізовані, які прибули для поповнення рядів 155-ї бригади, відмовились воювати. Більш того, командир 155-ї бригади зараз перебуває в Ростові. Його туди відвезли за відмову виконувати бойові розпорядження. Ворог поніс значні втрати, і для того, щоб продовжити наступ, йому потрібний час для відновлення.

 Також Олексій Дмитрашківський додав, що фіксуються розмови російських окупантів, в яких вони нарікають на снарядний голод та встановлення лімітів на використання артилерійських боєприпасів.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-03-14 15:21:48

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин