Україна і світ

Ворог продовжує сконцентрувати свої найкращі підрозділи навколо Соледара – Сергій Череватий

Ворог не полишає спроби захопити місто Соледар, сконцентрувавши там свої найкращі підрозділи з організованої злочинної організації «Вагнер», а також з-поміж інших спецпризначенців збройних сил рф. Про це під час телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Сил оборони України Східного напрямку полковник Сергій Череватий.

– Йдуть вони фактично по тілах своїх загиблих співслужбовців, намагаючись будь-що досягнути якогось тактичного успіху, і постійно накривають Соледар та його околиці артилерійським вогнем. За цю добу було 83 обстріли. Загалом, на Бахмутському напрямку ворог також продовжує активно вести бойові дії. На цій ділянці фронту відбулося 32 бойових зіткнення та 212 обстрілів. Ворог прагне здобути там якісь тактичні переваги, проте ЗСУ перегруповуються, ведуть маневрену оборону та намагаються завдати максимальної поразки ворогу. На Бахмутському напрямку за цю добу було знищено 105 окупантів, ще 603 дістали поранення, – повідомив Сергій Череватий.

Також він зазначив, що наші ракетні та артилерійські війська намагаються постійно знищувати склади з боєприпасами окупантів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Фактично, кожен виліт наших високоточних ракет накриває пункт складу паливо-мастильних матеріалів, скупчення особового складу чи техніки противника, – заявив Сергій Череватий.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-14 20:01:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин