Україна і світ

Ворог боїться: Арестович про причини наступу окупантів на Вугледарському напрямі

Українські військові взяли під вогневий контроль важливу залізницю, якою йшло постачання російському південному угрупованню.

Про це в ефірі Фейгін LIVE заявив радник Офісу президента Олексій Арестович.

Зокрема, саме цим пояснює те, що ворог намагається перейти у наступ на Вугледарському напрямі Донецької області та відкинути наші війська.

– Завдали ми удару по Іловайську тижнів два тому і добре прорядили щонайменше 36 дорожніх шляхів. І вони дуже побоюються нашого руху на Волноваху. Вони вирішили відсунути наші війська подалі, бо якщо ми перериваємо це постачання їм кінець точно. Поки все Херсонське угруповання тримається на запасах накопичених у Криму, – заявив Арестович.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також він додав, що, незважаючи на заяви про Кримський міст, у ворога є великі проблеми з пропуском важких залізничних складів, здатних провозити озброєння та техніку.

– І навіть великовантажних автомобілів. Залізниця йде трохи північніше Маріуполя, умовно кажучи, Іловайськ-Волноваха-Токмак. Вона забезпечує все південне угруповання – запорізьке і херсонське. Вся ця залізниця перебуває під вогневим контролем ЗСУ. Щоправда, далекими засобами, типу HIMARS та далекобійної артилерії. Вже під нашим контролем, – зазначив він.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-30 02:28:46

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин