Україна і світ

Володимир Зеленський та Ріші Сунак обговорили оборонну співпрацю та ситуацію на фронті

У Лондоні Президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Сполученого Королівства Ріші Сунаком обговорили оборонну співпрацю, реалізацію формули миру, євроатлантичну інтеграцію України, майбутню підтримку з боку Великої Британії.

Про це повідомляє Офіс Президента України.

Президент поінформував Ріші Сунаку про ситуацію на фронті та ключові потреби Збройних Сил в озброєнні та військовій техніці. Він наголосив на важливості отримання Україною необхідної зброї від союзників.

Глава держави висловив подяку британському народу та особисто Ріші Сунаку за всебічну підтримку України в протидії російській агресії. Він наголосив, що Сполучене Королівство є нашим надійним партнером і другом, який став одним зі світових лідерів у допомозі українській державі.

«Дякую за зусилля щодо зміцнення обороноздатності України, за надану гуманітарну та фінансову допомогу після початку повномасштабної агресії, за підтримку українців, які вимушено покинули свої домівки через російську війну», — сказав Володимир Зеленський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Окремо обговорювалося питання недопущення російських і білоруських спортсменів до участі в Олімпійських іграх 2024 року в Парижі.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-08 15:20:55