Україна і світ

Владика благословив мене! Бардаш отримує російський паспорт і змінює ім’я

Продюсер-зрадник Юрій Бардаш готується до отримання російського паспорта. Шоумен також зібрався змінити ім’я.

У своєму Telegram-каналі путініст опублікував звернення, в якому сказав, що назавжди переїжджає жити до Москви. Там він уже три місяці.

Ба більше, Бардаш вдарився в релігію. За його словами, думав, як може допомогти українцям, тож поїхав молитися до Печорів.

– Владика Тихон благословив мене на справи. І коли ми знайомилися, я сказав, що мене звуть Юрієм. Він поправив, що мене звуть Георгій, тому в моєму паспорті, який я отримуватиму, російський паспорт, там уже буде Георгій Бардаш, а не Юрій, – наголосив продюсер.

У відео путініст також видав порцію пропагандистського марення, в якому співав оди РФ. Похвалив Бардаш і кривавого диктатора, зазначивши, що вся його команда тягне на собі відповідальність за весь світ.

– Я прошу українців – бережіть себе. Російський солдат прийде та звільнить. Це станеться, це вже відбувається, – сказав Бардаш.

До червня 2022 року Юрій Бардаш не оголошував публічно свою позицію щодо повномасштабної війни в ​​рідній країні. Згодом продюсер видав, порівнявши Україну з нацистською Німеччиною.

П’ять місяців зрадник відсиджувався в Грузії, проте згодом йому почали надходити погрози і Бардаш вирішив утекти до Москви.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що від Юрія після оголошення пропутінської позиції пішла дружина.

Владика благословив мене! Бардаш отримує російський паспорт і змінює ім’я
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-22 17:17:29