Україна і світ

Включатиме близько 200 осіб. США запровадять новий пакет санкцій проти РФ – WSJ

Цього тижня адміністрація президента США Джо Байдена запровадить нові санкції проти близько 200 російських фізичних та юридичних осіб.

Про це пише WSJ з посиланням на людей, обізнаних з цим питанням.

Зазначено, що санкції є частиною пакету заходів, який також включає оголошені на початку цього тижня 460 мільйонів доларів військової допомоги Україні.

Зараз дивляться

– До нового пакета санкцій увійдуть низка російських губернаторів і членів родин російських урядовців. Також він включатиме оборонні та супутні цілі, технологічні фірми та мережі, призначені для обходу вже запроваджених обмежень, – вказує видання.

Як додає WSJ, країни-члени ЄС тим часом обговорюють власний новий набір економічних заходів проти РФ, включаючи пропозиції щодо заборони російського імпорту на суму понад 11 мільярдів доларів і санкції проти іранських компаній, які постачають безпілотники до Росії.

21 лютого президент США Джо Байден анонсував нові санкції проти РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

19 лютого Україна запровадила санкції проти Московської біржі та російських банкірів. Зокрема, до переліку потрапили члени наглядових рад і заступники керівників російських банківських установ. Загалом у списку санкцій перераховано близько 333 людей.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-22 11:13:23

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин