Україна і світ

Вихід iPhone не переплюнути: Apple може відмовитися від презентації iPad та MacBook

Компанія Apple може відмовитись від другої осінньої презентації. Після виходу флагманського iPhone 14, корпорація представить решту нових гаджетів за допомогою сайту.

Про це заявив інсайдер і техноексперт Марк Гурман – його інформація часто підтверджується, тому до його слів варто прислухатися. Марк заявив, що Apple представить нові гаджети за допомогою пресреліз на сайті – йдеться про нові ноутбуки та планшети, які традиційно отримають свої оновлення восени.

За твердженням інсайдера, Apple випустить оновлений планшет iPad Pro з топовим чипсетом М2, ноутбуки MacBook Pro у версіях 14 і 16 дюйми, а також монолітний комп’ютер Mac mini з процесором M2 і M2 Pro. Точно дати релізу поки що немає.

Поки про всі ці пристрої інформації мало – найбільше увагу привертають нові iPhone, які Apple традиційно представляє на початку осені.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В умовах війни купити iPhone 14 в Україні не так вже й легко. Індекс iPhone показав, що середньостатистичному українцю доведеться працювати майже 100 днів, щоб купити модифікацію Pro зі 128 ГБ внутрішньої пам’яті. При цьому жителеві США потрібно працювати близько 6 днів, а Швейцарії трохи більше чотирьох днів.

Apple
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-26 12:44:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин