Україна і світ

Вірним Україні працівникам ЗАЕС підвищать зарплати на 50% – Енергоатом

Енергоатом підвищує надбавки працівникам Запорізької атомної електростанції, які не зрадили Україні, з 20 % до 50 %.

Попри тортури та шантаж, до яких вдаються рашисти, персонал станції залишається вірним Україні та навіть у найскладніших ситуаціях на своєму, енергетичному, фронті захищає українську ЗАЕС, яка й надалі працюватиме згідно з українським законодавством, в українській енергосистемі.

Енергоатом високо цінує всі зусилля працівників станції, які продовжують забезпечувати ядерну та радіаційну безпеку в умовах окупації та постійного тиску з боку загарбників, і далі підтримує кожного з них у цей надскладний час!, – йдеться у повідомленні компанії.

З квітня працівникам ЗАЕС нараховують надбавки у розмірі 20 % до посадових окладів. Зараз сума надбавок сягнула понад 500 млн грн. Гроші зберігаються на спеціальному рахунку, працівники отримують їх одноразово у день звільнення станції.

А з початку наступного року працівникам тимчасово окупованої ЗАЕС, які відмовилися підписувати контракти з фейковим АО Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС, яким керує Росатом, розмір надбавки збільшать до 50%.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, 4 листопада Запорізьку АЕС під’єднали до енергосистеми України після того, як унаслідок обстрілу окупантів лінії зв’язку були перебиті.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-07 19:08:53