Україна і світ

Вимагає $20 млн: Рікі Мартін подав до суду на свого племінника

Відомий поп-музикант Рікі Мартін подав на свого племінника до суду. Зірка вважає, що його родич навмисне хотів знищити репутацію співака, а також залишити без роботи, зловживаючи законами.

Влітку Рікі звинуватив у сексуальному насильстві його племінник Денніс Ядіель Санчес. Хлопець також заявив, що має проблеми із психікою через це. Тоді у цій гучній справі зірці загрожує опинитися за ґратами на 50 років.

Після цього Мартіна виправдали й тепер музикант хоче компенсацію за спроби зіпсувати його репутацію. Артист подав позов на свого племінника і вимагає через суд $20 млн.

– Ці безрозсудні дії були мотивовані бажанням зазнати Мартіна ненависті та зневаги з боку його фанатів, поставити під загрозу його ділові можливості та зруйнувати його репутацію, – йдеться у новому позові.

Судячи із заяв, скандал справді вплинув на бізнес музиканта. Актор додав, що оцінює збитки на $10 млн. Також постраждала і його репутація, яка була бездоганною завдяки творчості та альтруїзму протягом 40 років.

Відомо, що справа розвиватиметься на початку жовтня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Сам Рікі Мартін вже має свою щасливу родину – з 2017 року він у стосунках із художником Джваном Йосефом. У них 4 дитини від сурогатних матерів.

Вимагає $20 млн: Рікі Мартін подав до суду на свого племінника
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-08 10:51:20