Україна і світ

Військовослужбовці на День святого Миколая завітали до дітей в «Охматдит»

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв разом з офіцерським складом Командування  у День святого Миколая завітали з подарунками до національної спеціалізованої дитячої лікарні «Охматдит».

Про це повідомляє Командування об’єднаних сил ЗСУ.

— Ми допомагаємо маленьким пацієнтам впоратися з тими психологічними стресами, які вони отримали внаслідок ведення бойових дій. Зокрема, сьогодні дітям вручили подарунки, іграшки та солодощі. Все, що є у нас – у військових, ми обов’язково даємо маленьким українцям для того, щоб усі негаразди менше торкалися їхніх дитячих душ та сердець, — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв, внаслідок російської агресії близько 450 дітей загинуло та понад 800 зазнали поранень.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім цього, командувач повідомив, що на дітей очікувала організована вистава, протягом якої малеча мала можливість взяти участь у різних інтерактивних іграх та забавах. За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, офіцери Командування й надалі будуть продовжувати надавати допомогу дитячій лікарні.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-19 16:43:10