Україна і світ

Військові медики показали унікальні кадри своєї роботи неподалік Бахмута в перший день вторгнення рф

З перших хвилин широкомасштабного російського вторгнення кількість наших втрат на фронті виросла в рази. Проте ця цифра могла би бути значно вищою, якби не самовіддана робота військових медиків, що з ночі 24 лютого минулого року буквально перейшли на цілодобовий режим роботи. 

Ці люди, попри загрозу власному життю, забирали з передової поранених захисників України, рятували їхні життя та здоров’я. Через постійну загрозу авіаційних і ракетних ударів по приміщенню шпиталю часто-густо порятунок поранених відбувався в коридорах і підвалах медичного закладу, де лікарі облаштували приймальні й хірургічні кабінети. Ворог вів по санітарних машинах прицільний вогонь із гранатометів і гармат. За військовими лікарями полювали ворожі снайпери й диверсанти. Однак жоден із медиків не покинув свого посту. 

Сьогодні ми вперше пропонуємо вашій увазі унікальні відео й фотографії, які відзняли наші журналісти рівно рік тому в одному з військових шпиталів, що поблизу Бахмута. Так вони зустріли кінець лютого минулого року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото і відео автора

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-24 11:17:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин