Україна і світ

Війна в Росії: в новому епізоді Масяні показали бомбардування Москви та Твері

У новому випуску Масяні показали, що таке війна. 162-й епізод отримав назву Санкт-Маріубург. Це посилання на те, що російські окупанти оголосили Санкт-Петербург містом-побратимом знищеного Маріуполя.

Російський мультиплікатор Олег Куваєв показав у серії війну в РФ, яку нібито розв’язав Китай, щоб знищити фашистів та звільнити країну. В епізоді продемонстровано бомбардування Москви, Твері та Новгорода.


За сюжетом, дії починаються о 4.00, коли Масяню будить чоловік і повідомляє, що Китай розпочав війну проти Росії. Після Масяня разом із Лохматим та їхніми дітьми ховаються у бомбосховищах, постійно читаючи невтішні новини. Вони не змогли виїхати з міста через пробки та постійні обстріли.

Також у розмові між героями згадується, що багато хто евакуювався в Україну, зокрема в Бучу, Маріуполь та інші міста.

Масяні з родиною врятувати не вдалося, наприкінці їхній син сидить сам із щоденником у руках і пише – Мама померла на восьмий день. Дядька вбив снайпер. У мене роздерта шкіра на спині. Чучуня померла вчора, так і лежить. Залишився один тато. Квітень 2022 року. Проте згодом загарбники кинули снаряд і у сховище, де сидів хлопчик.

Наприкінці мультика виявилося, що це було страшним сном Масяні.

– Знаєте, людей від тварин відрізняє почуття емпатії. Ця війна – страшна ганьба Росії та прокляття, а окупанти та вбивці горітимуть у пеклі. Вибачте, що мультик вийшов не смішний, але які веселощі, коли скільки людей вмирають щодня? – Сказала Масяня.

У березні ми писали, що в Росії заборонили Масяню після виходу 160-го епізоду, присвяченого повномасштабній війні в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У цьому ж епізоді Масяня підійшла до президента РФ Володимира Путіна, назвала його нацистом та залишила йому японський меч для самогубства.


Війна в Росії: в новому епізоді Масяні показали бомбардування Москви та Твері
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-11 18:45:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин