Україна і світ

Відсутність залізниці – це катастрофа: Жданов про слабкі місця російської армії

Відсутність залізничного сполучення для російської армії на рівні катастрофи. Окупанти завжди воюють із прив’язкою до залізниці, щоб забезпечувати постачання техніки та паливно-мастильних матеріалів. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

– Зараз у напрямку Токмак залізнична гілка не працює, що для російської армії вкрай неприємно, я навіть сказав би на рівні катастрофи. Вони завжди воюють, точніше прив’язуються до залізниці для забезпечення своїх військ.


За його словами, отримані Україною ракетні артилерійські системи Himars змінюють тактику війни. ЗСУ прицільно б’ють по російських складах із боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами, зазначив військовий експерт.

– До речі, за сьогоднішню добу додався Токмак. Те, що вони встигли перевести в Токмак і там зосередити на складах більше немає. Нічний удар по Токмаку – теж Himars прогулялися. Тому складу боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів більше немає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Жданов розповів, що партизанський рух набирає обертів у різних тимчасово окупованих містах України. Окупантам пручаються як місцеві жителі, так і українські захисники.

– І те, й інше. Тут 50 на 50. Чому? Сили спеціальних операцій є основою організації партизанського руху. А у зв’язку з тим, що у Російської Федерації не вистачає сил і засобів для суцільного фронту, то кажуть, що наш спецназ іноді навіть ходить у Бердянську та Маріуполі. А потім там трапляються вибухи. Це і місцевий опір на основі добровольчих формувань, і Сили спеціальних операцій у комплексі, – поділився Жданов.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-13 21:42:25

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин