Україна і світ

Відповіддю на тортури та вбивство українських полонених має бути надання Україні ATACMS – Чалий

Надзвичайний та Повноважний посол України у США 2015-2019 рр. Валерій Чалий повідомив, що відповіддю на тортури та вбивство росіянами українських полонених має бути надання Україні ракет ATACMS.

Про це він написав у себе у Facebook.

– Яка відповідь на тортури та вбивство росіянами полонених? Якщо коротко – не дати їм досягти мети: примусити до капітуляції через психологічну атаку на українське суспільство та мобілізацію у себе (при симетричних відповідях, а їх важко уникнути), – повідомив Чалий.

Він додав, що для цього необхідна швидка деокупація України через надання у максимально стислий термін високоточних РСЗВ далекого радіусу дії, включаючи оперативно-тактичні ракети, танки, системи ППО та ПРО, а також літаки.

– Американські ракети ATACMS мають бути в Україні вже найближчими тижнями! Аргументи про ескалацію не приймаються. По-перше, з російського боку вже використовується подібна зброя. По-друге, такі ракети є в наявності. По-третє, ЗСУ вже продемонстрували партнерам свій професіоналізм та відповідальність. До того ж, ці ракети високоточні, – перерахував він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами колишнього посла, якщо хтось доводить протилежне – йому офіційно, а не в соцмережах, має бути направлений пакет із відео та фото-фактами російських жахливих злочинів.

– І так – такий пакет має бути у кожного члена парламентів у всьому світі, – наголосив Чалий.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-29 19:47:18

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин