Україна і світ

Відмовився від їжі та сексу заради ролі священика: Ендрю Гарфілд розповів про незвичайний досвід

Всесвітньо відомий актор Ендрю Гарфілд розповів про утримання від сексу та їжі, щоб підготуватися до ролі священика-єзуїта 17 століття у фільмі 2016 року Мовчання. Артист заявив, що дотримувався суворого посту заради першокласної гри.

– Щодня я виконував купу духовних практик, я створював нові ритуали, я дотримувався целібату протягом шести місяців і багато постив, – зізнався актор.

Ендрю додав, що це було дуже круто, хоча довелося буквально морити себе сексом та їжею. Актор провів рік, навчаючись у письменника-єзуїта отця Джеймса Мартіна, якого він називав своїм другом та духовним наставником.

Мартін допоміг йому дізнатися більше про католицизм, і навіть навчив вправ, щоб підготуватися до участі в історичній драмі.

Щоправда, після такого експерименту він вирішив тимчасово відпочити від Голлівуду, щоб знову повернутись до нормального життя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ендрю не тільки бере на себе незвичайні ролі, а й веде подвійне життя – через знімання у новому фільмі про Людину-Павука Гарфілду довелося брехати навіть близьким. Емма Стоун намагалася розпитати його про фільм, але актор зміг приховати правду, щоб під час прем’єри здивувати фанатів.

Эндрю Гарфилд
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-23 16:10:17