Україна і світ

Відкинули Росію в епоху Холодної війни: московські депутати вимагають відставки Путіна

Рада депутатів муніципального округу Ломоносівський у Москві звернулася до президента Росії Володимира Путіна з вимогою піти у відставку.

Протокольне рішення депутатів оприлюднили на офіційному сайті округу. У зверненні зазначається, що після другого терміну Путіна “все пішло наперекосяк”, тому для благополуччя РФ необхідна зміна влади.

– Риторика, яку використовуєте ви та ваші підлеглі, протягом тривалого часу була пронизана нетерпимістю та агресією, що зрештою фактично відкинуло нашу країну в епоху Холодної війни. Росію знову почали боятися і ненавидіти, ми знову загрожуємо всьому світу ядерною зброєю, – наголошується у документі.

Депутати просять Путіна піти у відставку, оскільки його методи управління державою “безнадійно застаріли” та не відповідають інтересам РФ.

– У зв’язку з вищевикладеним, просимо: звільнити себе з посади у зв’язку з тим, що ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли, і перешкоджають розвитку Росії та її людського потенціалу, – підсумовуєтся у зверненні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Напередодні у Санкт-Петербурзі депутати закликали Думу РФ висунути обвинувачення у державній зраді проти Путіна через розв’язану ним війну в Україні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-10 03:07:37