Україна і світ

Віддаємо належне стійкості українського народу, який пережив розруху й тиранію – Джозеф Байден

Президент США Джозеф Байден: «Цього місяця ми згадуємо жертв Голодомору. У той час як хоробрий український народ продовжує захищати свою демократію та свободу від жорстокої агресії росії, ми не забуваємо вшанувати також жертв несправедливості та жахів, заподіяних Україні в минулому», публікує звернення глави Білого дому офіційний акаунт у FB Генерального штабу ЗС України.

«У листопаді цього року відзначаються роковини Голодомору – «смерті від голоду». Під час свого правління Йосип Сталін запровадив жорстку та репресивну політику щодо України, включаючи створення навмисного голоду в 1932– 33 роках, який призвів до загибелі мільйонів невинних українських жінок, чоловіків та дітей. Ми вшановуємо пам’ять усіх загиблих у цій безглуздій трагедії і віддаємо належне стійкості українського народу, який пережив розруху й тиранію, щоб врешті-решт створити вільне та демократичне суспільство.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цього місяця ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору. Ми підтверджуємо нашу непохитну відданість суверенітету та територіальній цілісності України. І ми вклоняємося перед відважним українським народом, який продовжує хоробро чинити опір нападу Росії на свою демократію.»

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-26 14:45:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин