Україна і світ

Вибір Путіна обмежений: програти або йти на переговори – ексочільник ЦРУ

Повномасштабна війна в Україні закінчиться у цьому році, тому що російський диктатор Володимир Путін буде змушений вибирати між повним провалом і переговорами, які він може спробувати продати громадянам РФ навіть як частковий успіх.

Про це заявив колишній очільник ЦРУ та Міністерства оборони США Леон Панетта. За його словами, розвідка передбачала вторгнення армії РФ.

– Путіна я знаю давно. Я знаю, хто він, які в нього методи, але ніколи раніше не думав, що він просто дурень. Я був здивований, що він вирішив вторгнутися в суверенну демократичну країну, як і інші тирани, яких запам’ятали передусім як людей, які зробили поганий вибір.

За його словами, американська розвідка передбачала вторгнення Путіна, який розраховував на швидку операцію, але українці були підготовленими та чинили опір, тому швидка перемога Росії стала міражем.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зараз дивляться

– Путін поставив на межу всю Росію. Він знав, що поплатиться за свій крок, тому що США і НАТО запровадять серйозні санкції. Це вже вплинуло на економіку та життя людей. Було зрозуміло, що Захід дасть українцям зброю і збільшить масштаб підготовки українських солдатів. Заявлений Путіним страх, що Україна приєднається до НАТО, обернувся проти нього, тому що Альянс тепер не тільки набагато компактніший, ніж рік тому, але й розширюється зі Швецією та Фінляндією. З усіх цих причин його рішення про вторгнення було безглуздим, – вважає він.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-17 20:11:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин