Україна і світ

Верещук закликала жителів Донецької області готуватися до евакуації

Віцепрем’єр-міністр, міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала жителів Донеччини готуватися до евакуації.

– На Донеччині тривають бої. Ворог продовжує цілеспрямовано руйнувати цивільну інфраструктуру: немає газопостачання, можливі проблеми з електро- та водопостачанням. Попереду осінньо-зимовий період, – зазначила вона.

Тому Верещук радить перевозити людей до більш безпечних регіонів. Особливо жінок, дітей, людей похилого віку, а також хворих і маломобільних.

Очільниця Мінреінтеграції каже, що огляду на це влада готує жителів Донецької області до евакуації. Так, створили штаб, розгортають сили та засоби. Області в центрі та на заході країни готуються приймати людей зі сходу.

Вона звернулася до жителів Донецької області із закликом вчасно евакуюватись із регіону.

– Якщо не евакуюєтеся, коли це можливо, потім можете опинитися в ситуації, коли ви без електрики й води, без тепла та зв’язку, без ліків та їжі, під обстрілами, піддаєте себе та своїх близьких смертельній небезпеці. Немає причин так робити. Евакуюйтеся. Вчасно. Тому будьте мудрими та готуйтеся до евакуації! – додала вона.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 155-ту добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Мінреінтеграції

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-28 13:58:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин