Львівський портал

Вдавав з себе інваліда, аби виїхати з України: на кордоні затримали ще одного ухилянта

На кордоні зі Словаччиною викрили 33-річного закарпатця, який вдавав з себе інваліда, аби виїхати з України. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Зокрема, 33-річного чоловіка викрили у пункті пропуску «Малий Березний» на Закарпатті. Прямуючи до Словаччини, він разом із паспортом надав пакет документів, який начебто посвідчував його інвалідність.

Втім, прикордонники після перевірки виявили, що посвідчення особи з інвалідністю та довідка МСЕК містили ознаки підробки. Виявилось, що їх надрукували за допомогою принтера, до того ж вони не містили захисних елементів. Сам же чоловік наполягав на тому, що саме такі документи йому видали уповноважені державні органи.

Чоловікові відмовили у пропуску через кордон та в його діях вбачають ознаки кримінального правопорушення за ст.358 ККУ (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Відповідне повідомлення надіслали до поліції. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-28 18:28:27