Україна і світ

Валерій Харчишин розповів, що думає про Олега Винника: Музиканти нерідко бувають продажними

Лідер гурту Друга Ріка Валерій Харчишин розповів, що думає про Олега Винника, який зник з інформаційного простору і не виходить на зв’язок із шанувальниками.

– Я не знаю, де перебуває Олег Винник. Сподіваюся, що він живий та здоровий, але це дивно. Напевно, існує окрема група зірок, які вважають, що згодом усе буде як раніше. Вони сподіваються і моляться, щоб українці мали коротку пам’ять. Це наша національна трагедія, – розповів Харчишин.

Музикант нагадав, що Винник дуже багато співав російською мовою, натякаючи на те, що Олег не зміг від цього відмовитися.

– Ті люди, які прикипіли до цього, їм складно це викорінювати москаля. Музиканти нерідко бувають продажними, але є сентиментальні, які не можуть викоренити все це, – додав Валерій.

Харчишин уже звертався до Винника і закликав його повернутися до України. Музикант додав, що Олег має виступити на батьківщині заради нашого щасливого майбутнього.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Навіть на тлі війни музикант не припиняє своєї діяльності. Разом зі своїм гуртом, на початку липня Харчишин представив пісню Чи ти почув, і кліп для нього. Новинку Друга Ріка присвятила заручникам на заводі Азовсталь та всім постраждалим мешканцям Маріуполя.

Валерій Харчишин розповів, що думає про Олега Винника: Музиканти нерідко бувають продажними
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-10 22:05:40