Україна і світ

Валерій Харчишин розповів про свого брата на фронті: Відчув почуття провини

Лідер групи Друга Ріка Валерій Харчишин в ефірі інформаційного телемарафону розповів про те, як його брат захищає Україну. Він зізнався, що впевнений, що брат повернеться живим, хоч і відчуває почуття провини.

– Я коли побачив його роту – я зрозумів, чому набирають таких карасів. Карась – це люди з села, яких кинь у болото, дай цигарки, і вони виживуть. Ось він із таких хлопців. Я розумію, що він виживе, і впевнений у цьому. Але хвилююся тоді, коли він не виходить на зв’язок тиждень-два, – зізнався Валерій.

Музикант додав, що вже встиг серйозно перехвилюватись за брата.

– Був випадок, коли він не був на зв’язку два тижні. Я почав хвилюватись, почав шукати через своїх знайомих, і раптово він сам зателефонував. Він дуже довго матюкався, а потім розповів, що як зайці бігають полем, а їх б’ють фосфором, і ночують вони взагалі на цвинтарі. Це було дуже складно, і я був закордоном, коли ми збирали для нього на амуніцію – зізнався Харчишин.

Він додав, що відчув почуття провини та захотів перенестися в Україну, адже брат Валерія ночує на цвинтарі, а він увечері п’є пиво.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Навіть на тлі війни музикант не припиняє своєї діяльності. Разом зі своїм гуртом, на початку липня Харчишин представив пісню Чи ти почув, і кліп для нього. Новинку Друга Ріка присвятила заручникам на заводі Азовсталь та всім постраждалим мешканцям Маріуполя.

Валерій Харчишин
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-10 21:19:12

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин