Україна і світ

В районі Антонівського моста на Херсонщині вночі лунали вибухи – Соболевський

На Херсонщині у ніч на 14 серпня знову лунали вибухи в районі Антонівського моста.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський в ефірі національного телемарафону.

За його словами, про те, чи було влучання у міст, або по інших військових об’єктах РФ, буде відомо після підтвердження ЗСУ.

Соболевський також зазначив, що військове командування РФ боїться початку більш активної фази деокупації Херсонщини. Через це частина військового керівництва покинула Херсон та переїхала на інші позиції, які облаштували як центр ухвалення військових рішень.

– Якщо на цей шлях пішло військове керівництво, то все не так добре, як вони там розповідають. По області та в місті, знаходиться велика кількість російських солдатів. Це і росгвардійці й ФСБ. Вони дуже нервують і це бачить все місто з їх поведінки. Тому, вночі вони знову провели обшуки у місцевих жителів, – каже він.

Крім того, Соболевський додав, що ЗСУ ліквідували досить великі російські військові склади на Херсонщині. Є підтверджена інформація про знищення об’єктів в Новій Каховці та Музиківці. Там зберігалося вороже озброєння, військова техніка, боєприпаси.

Нагадаємо, що 7 серпня ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському мосту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Стратегічне значення об’єкта пояснюється тим, що це єдиний міст, який з’єднує Херсон з іншим берегом Дніпра, який також окупований російськими військами. Його руйнування закриває життєво важливі шляхи постачання для армії РФ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-14 15:58:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин